Overspilning af videobånd


VHS-kassettebånd

Hvis du ligger inde med optagelser på videobånd eller på et af de små smarte hukommelseskort, kan jeg i stort set alle tilfælde overføre indholdet til mit udstyr, tilrette optagelserne og overspille dem til DVD, Blu-ray eller andet medie, fx din egen eksterne USB-harddisk.

Overspilning til DVD, som du kan se på en DVD-/Blu-ray-afspiller og en computer

Hvad får du ud af en standardoverspilning?

Video8-kassettebånd

Det, som jeg minimum leverer ved en standardoverspilning, er pæne DVD'er med print og omslag med farvebilleder fra filmen.

Hvis jeg støder på døde steder eller 'fem minutter fortov' i filmen, sletter jeg den slags.


DVD i æske DVD-æsker med omslag DVD-æsker med omslag
Klik på boksen her for at se, hvordan de færdige DVD'er kan se ud


Overspilning til din egen harddisk

Du vil selv redigere filmen
Hvis du selv vil redigere filmene, kan jeg overspille dem til .AVI-filer og kopiere dem til en TOM, Windows-formateret USB-harddisk, som du låner mig. AVI-filer kan redigeres i alle video-redigeringsprogrammer (både WIN og Mac).

mini-DV-kassettebånd

Filmene overspilles og kopieres til din harddisk, film fra hvert bånd i sin egen mappe eller efter aftale.

Du får dine bånd og din harddisk tilbage, og så kan du ellers gå i gang med at redigere filmene. HUSK at kopiere originalerne til en anden disk, før du går i gang.

Dette vil være dn billigste form for overspilning - til gengæld får du alt arbejdet med filmene.


Du vil se filmene på TV eller DVD-/Blu-ray-afspiller
- DIREKTE fra en ekstern harddisk eller over dit hjemme-netværk

I dag kan mange fjernsyn og Blu-ray-afspillere spille film fra et hjemmenetværk og direkte fra USB-diske.

Til det sidste kan jeg overspille din film og konvertere dem til et format, som disse moderne apparater kan læse. Der kan være MPG eller MP4 format. Det aftaler vi.

Du skal gøre som beskrevet ovenfor, jeg overspiller og konverterer filmene samt kopierer dem til din harddisk. Du skal blot afgøre, om du vil have 1 stor computerfil pr. film, eller om jeg skal dele den op i mindre bidder, som du så kan afspille lige som en film med kapitelmarkeringer - her skal du blot være opmærksom på, at der SANDSYNLIGVIS vil være et stop, når næste film-fil skal vises! Hvis dette er ikke meningen, så skal det laves som én lang film.

HUSK at kopiere originalerne til en anden disk, før du bruger dem - det er altid godt kun at arbejde med en kopi!

Eftersom jeg også skal bruge tid på konvertering, er denne form for overspilning en smule dyrere.

SE PRISER FOR OVERSPILNING AF VIDEO

Bemærk venligst

Dine originaloptagelser bliver naturligvis hverken påvirket eller ødelagt på nogen måde. Arbejdet foregår med digitale kopier på mit udstyr.

Optagelser i HD (High Definition) kan leveres på Blu-ray-disk og/eller 'almindelig' DVD og/eller omdannet til andre typer computerfil.

Film optaget på bånd eller korttyper, som ikke er i HD-format, kan godt brændes til Blu-ray, men kvaliteten kan IKKE gøres bedre!

Feriefilm

Lad JEH Media tømme kortene fra dit kamera, så der bliver plads til flere optagelser

Filmen får en simpel startmenu samt kapitelmarkeringer ca. hvert femte minut, så man kan springe hurtigt frem og tilbage i filmen.

Skal der redigeres lidt mere eller laves lidt mere ved menu osv, for eksempel med en fest-/bryllupsfilm koster det en smule mere.

Kontakt

Til toppen af siden